I'M PROUD OF US

Tiedättekö sen tunteen kun loppupeleissä hyvästä suunnitelmasta tulee hyvä tulos? Ja muutenkin koko ajan on hyvä fiilis jostain? Niin kävi tämän videon kanssa.
Alunperin tarkoitukseni oli kuvata toisenlainen video, en kuitenkaan ollut 100%varma aiheesta ja videosta, mutta ajattelin että kuvataan se nyt kuitenkin. Sitten edellisenä iltana sain yhtäkkiä ajatuksen tähän videoom, ja soitin samantien ystävälleni innoissaan! Olisin voinut vaikka samantien lähteä kuvaamaan videon.
No, tuli seuraava päivä ja olin edelleen todella innoissani koko videosta. Luulin hetken onnenni jo kääntyneen, kun ulkona alkoi sataa kaatamalla sekä lunta, että vettä. Päätimme kuitenkin uhmata säätä ja lähteä kuvaamaan jonnekkin päin Helsinkiä
Koko videon teon ajan, vaikka aikaa meni kauan ja loppupeleissä viimeiset videopätkät otettiin kiiressä itellä oli superhyvä fiilis! Kameran muistikortin täyttyminen kesken kaiken, uuden kuvauspaikan ettiminen sateen takia, eikä mikään muukaan pystynyt pilata fiilistäni!
I gotta say, I feel so proud of me and my friend after this video! Sitä kehittyy pikkuhiljaan ja me ollaan yhdessä hyvä duo! We did, what we planned!
So proud of our lil team!xx
Ja enempää hehkuttamatta, tässä siis video mikä kuvattin.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti